L’ESCOLA FRANCESCO TONUCCI ENS VISITA

Dimarts vam tenir una visita molt especial a la nostra botiga, un grup de costurers principiants de l’escola Francesco Tonucci  ens va vindre a fer una visita, estaven molt contents i emocionats de poder veure moltes robes i màquines de cosir. Van vindre a preguntar pels materials que s’utilitzen per a cosir, ja que ells durant tres dies realitzaven un taller anomena’t FIL I AGULLA. Els hi vam explicar quins tipus de robes poden trobar a les botigues i quines amplades tenen, la diferència entre teixit pla i teixit de punt i l’importància d’estudiar bé el projecte que volen realitzar depenent de la roba que triessin, el significat de la direcció de la roba, ja que si agafaven un estampat amb ovelles o cotxes havien de tenir en compte amb quina direcció els cosirien.

El projecte que volien realitzar en el seu taller era molt interessant, ja que havien pensat a redecorar el racó de  lectura fent uns coixins per poder seure a terra i uns altres per la paret. També van agafar robes per a fer coixins per als nens i nenes de parvulari de la mateixa escola per a poder fer la migdiada.

Varen prendre apunts per a poder realitzar els seus projectes i es van emportar moltes robes. Esperem veure aviat els vostres projectes, que amb molt de gust us publicarem.

Molt contents de la visita d’aquests nens i nenes, els  desitgem que tinguin una costura agradable. I us animem  que ens torneu a fer una visita, amb molt de gust us deixarem les nostres màquines de cosir.

INICI

Nens i nenes de l’escola Francesco Tonucci