Treballs setmana santa, amb una mica de retard, però ja ho tenim aquí, un recull  de tot el que van  realitzar  les nostres nenes a les estades de Setmana Santa.

Volem donar les gràcies a totes les participants: Bruna, Aran, Naia, Alma, Anael, Blau, Zoe, Maria, Sara, Alba. Totes elles van cosir molt i ens ho vam passar molt bé. Enguany com a novetat i al fer bon temps vam aprofitar per sortir als Camps Elisis a esmorçar, d’aquesta manera vam tenir una mica de temps lliure per a correr, jugar i fer fotos dels nostres projectes.

Els projectes que vam cosir, un necesser amb robes de BCN FABRICS, per a poder portar accessoris si marxem de viatge, i unes sabatilles amb una roba de matrioskes, que van quedar super xules!!

Tot això ho van realitzar amb 4 dies, van treballar molt, però això si, sense perdre el somriure i les ganes de passar-ho be.

Així que ara toca preparar els nous projectes per a les estades d’estiu, i us comvidem a donar idees, si teniu una idea o suggeriment solament cal deixar un comentari i ens ho estudiarem.

Moltes gràcies per confiar un any més amb nosaltres, i ara ja us deixo les fotos!!