SOM TERRA GATGAROTUS ENS ENTREVISTA!

Fa uns dies, vam tindre una trucada a la botiga, hem va parlar molt de pressa i amb molt entusiasme, volia fer-me una entrevista, una entrevista a Mi !!! I per què a mi?, li pregunto. Ella de seguida contesta. – Hola sóc la Pili Garcia, fa temps que et segueixo per les xarxes socials i tinc ganes de fer una entrevista explicant tot el que fas. – Perdona, ho pots tornar a repetir- li dic jo!!! Si Mira et truco de la ràdio del programa SOM TERRA. GATGAROTUS i volíem fer una entrevista amb tu.

Doncs així va anar la conversa amb la Pili, ella em descriu com una noia riallera i atabalada i li he de dir que l’ha encertat al 100%. M’ho vaig passar genial, i he de dir que la Pili transmet la mateixa il·lusió a la ràdio que jo cosint.

Aquí us deixo l’enllaç perquè escolteu l’entrevista, en la qual m’ha emocionat!! Pili moltes gràcies per dona’m aquesta oportunitat. Gràcies i mil gràcies, i espero veure’t aviat entre les màquines. Un petó.

Marta Fabra

.http://programes.laxarxa.com/audio/125595