ANIVERSARI LIRO LIRO

Liro liro la teva modista,celebra el seu quart aniversari i es gràcies a tots vosaltres.!

Com ja sabeu, la nostra botiga-taller va nèixer amb la il·lusió de poder fer realitat el meu somni i puc dir que també era el de la meva mare, veure a la seva filla cosir i ensenyar a la gent.
Un espai on poder fer realitat les vostres creacions: roba personalitzada, arranjaments de roba, patronatge, roba a mida, patchwork, punta de coixí i manualitats… en unes instal·lacions amb màquinaria i material adeqüat i un ensenyament innovador, modern i pràctic, on intentem que el cosir sigui apte per a tothom.

Han passat 4 anys i amb aquest temps el nostre espai ha crescut i canviat. Impartim classes des de les 10:00h del matí fins a les 20:00h de la nit, tots els dies de la setmana, realitzant cursos de tot tipus, a persones de totes les edats, dins i fora del nostre taller, des de cursos que ja són un clàssic a cursos a la carta, amb professors especialitzats i professionals, en grups reduïts i amb atenció molt personalitzada, on han pogut aprendre centenars de persones!
A més cada any oferim nous horaris i activitats. Enguany cal destacar el  club de costura que  ha tingut molt bona acceptació entre totes les alumnes.
Liro liro  participa en moltes activitats, xarxes socials , xerrades especialitzades sobre teixits, moda, estilisme, seminaris, workshops, events de tot tipus, desfilades, concursos, actes benèfics, col·laboracions, excursions culturals i didàctiques, visites, activitats extra-escolars…
Som una botiga-taller amb una gran filosofia al darrera i ens agraden els nous reptes.

Enguany com a novetat per agraïr la vostra confiança, hem realitzat una rifa costuril, una màquina de cosir de la casa ELNA, aprofitant que ells tambè estan de celebració. La rifa la vam realitzar el dia 2 de juny i la guanyadora va ser la MARGA REINA, alumna dels nostres tallers desde que vam obrir la botiga, Felicitats per el premi i esperem que el gaudeixis amb moltes creacions.

Per acabar, solament us puc donar les gràcies per formar part d’aquesta gran família, i fer-la crèixer conjuntament, i que puguem realitzar moltes més rifes amb tots vosaltres

Gràcies a la meva parella per ser el millor company d’aquest llarg viatge, als meus fills que perdonen les hores que no estic amb ells, solament us puc donar les gràcies per la vostra paciència.
GRÀCIES A TOTS I QUE PUGUEM CELEBRAR MOLTS MÉS ANYS !!!!

Marta Fabra Berengué
Gerent- propietària de Liro liro la teva modista

LLeida 3 de juny 2017