POSA’T LA GORRA, UN GRAN ÈXIT!!!

Com ja sabeu Liro liro, participa com empresa col·laboradora amb la festa de POSA’T LA GORRA 2017, que cada any realitza la entitat d’AFANOC, per a la recaudació de fons per a les cases d’acollida dels xuklis.  A part de ser un establiment autoritzat per poder vendre les gorres (que enguany tornen a ser una passada), també realitzem un taller el dia de la festa.

Només podem donar les GRÀCIES I MIL GRÀCIES, la gent de Lleida és la MILLOR!  Un altre any la Seu Vella es va inundar de famílies i gorres.

A la nostra activitat, situada al TEMPLE,  podem dir que es van cosir més de 500 xuklis!!! Si més de 500, grans i petits van enfilar agulles i varen cosir el seu xukli.

Molt contentes de veure a tothom implicar-se amb aquesta festa, ja que en  situacions límit, com les que viuen les famílies que tenen fills amb càncer, hem de ser conscients més que mai que la participació i implicació de tots i totes és imprescindible per poder tirar endavant, i Lleida a tornat a demostrar que es possible.

Aquí us deixem un petit recull de fotos, no tenim massa, ja que no vàrem tindre temps a poder fer-n’hi, va ser una gran festa i tot gràcies a vosaltres.

PREPARADES PER COSIR!!!

PREPARAN’T ELS XUKLIS 

3,2,1 ACCIÓ!

 

GRANS I PETITS

EXPLICACIONS DE COM COSIR EL XUKLI, I QUE PODEM FER AMB ELL

 

GENT I MÉS GENT

 

 

GRÀCIES UN COP MÉS  I NO OBLIDIS MAI DE POSAR’T’HE LA GORRA!!!

Ramona i Marta