Holaaaa! Com ja sabeu Maestros de la Costura torna aquest dimecres a les 22:00h a la -tv1. Enguany sera cita obligada, ja que la nostra super professora de patronatge zero waste es CONCURSANT.

  • Arribarà a la final??
  • Serà la guanyadora de la nova edició??

Aquestes preguntes  les pot resoldre el dia 26 de gener en el workshop que tenim preparat a la nostra botiga. Si la vols conèixer encara tenim places disponibles.

Però realment us penseu que solament us parlarem de maestros de la costura???? doncs NOOOOOO!!!!! Enguany tenim una gran novetat per si et vols iniciar en la costura. Si una gran:

NOTICIA, NOTICIA!!!!

Liro liro la teva modista, juntament amb ALFA NEXT  cada dilluns us oferirà un taller GRATUIT, on explicarem una tècnica que s’hagi realitzat al programa. Tambè podreu disposar de videos que grabara Diana del blog unamamicrafter, per totes les persones que es quedin sense plaça.

Com funcionarà:

  1. Dimecres: emissió del programa
  2. Dijous: Alfa next es reuneix i decideix la temàtica que impartirem a la nostra botiga.
  3. Divendres: Us notificarem mitjançant les nostres xarxes socials, de que anira la temàtica que us hem preparat.

RECORDA: Serà GRATUÏT, i el mateix divendres us direm el material que necessiteu.

Horari: serà cada dilluns, hi farem dos torns. 1ª de 16:00h-17:30h  2n de 17:30h-19:00h . Disposem de tres màquines per poder realitzar el taller, les assignarem per ordre d’inscripció, així que potser hauràs de portar la teva.

Com inscriure’t: a la nostra botiga. Seràn tallers d’una hora i mitja de durada. I els realitzarem cada dilluns fins a finalitzar el progama. No es necesari que t’apuntis a tots.

 

Així que t’esperem!!!!!!