Qui som

Descobreix qui està al darrere de Liro Liro

Liro Liro la teva modista

Des de l’any 2013 existeix Liro Liro a Lleida, una botiga-taller per on han passat gran varietat d’alumnes a aprendre a cosir, confeccionar les seves peces de roba i a crear les manualitats més originals. Tot dins un ambient agradable, amb professionals qualificats i les instal·lacions i maquinària adeqüades, que fan un seguiment personalitzat i proper als alumnes.

La botiga s’ubica al començament de l’avinguda de les Garrigues, al barri de Cappont, una zona privilegiada i de fàcil accés a la ciutat de Lleida. Però per què no ens coneixes una mica més primer?

Marta Fabra, Liro Liro la teva modista
Marta Fabra, Liro Liro la teva modista
Adelaida Garcia, Liro Liro la teva modista
Adelaida Garcia, Liro Liro la teva modista
Montse Moral, Liro Liro la teva modista
Montse Moral, Liro Liro la teva modista

Marta Fabra

Fundadora i directora de Liro Liro, professora de costura, patronatge i patchwork.
E-mail: hola@lirolirolatevamodista.com

Va començar als 6 anys a cosir. Estudia moda, tall i confecció a Lleida i Barcelona, i cursos a Fd Moda Barcelona, com ara disseny de moda, escalat, estampació, disseny per ordinador…
Després de treballar com a patronista i impartint classes, al 2013 va obrir amb èxit Liro Liro la teva modista, una botiga-taller de costura, patronatge, patchwork, arranjaments, roba a mida i manualitats per on han passat més d’un centenar de persones.
Impulsa molts projectes a la ciutat de Lleida, com desfilades, tallers, actes benèfics, xerrades d’emprenedoria.

 

 

Adelaida  Garcia
Professora de costura i patronatge.

Estudia moda, tall i confecció a Lleida i Barcelona, i cursos a Escola Guerrero Barcelona, com ara disseny de moda, escalat, patronatge per ordenador Gerber i Lectra.  Gràcies a l’experiència en diferents àmbits del sector tèxtil, disseny, producció i atenció al client, li permet ser una gran professional que s’adapta a les necessitats de les diferents fases, des de l’optimització de processos productius de patronatge, confecció, control de qualitat i satisfacció en el client.
La seva tasca és de professora de patronatge, a part de realitzar tasques d’arranjaments i roba a mida.

Montse Moral
Professora de costura i costura per a nens.

Estudia moda, tall i confecció a Lleida  i cursos a Escola Centre de Formació  Alins  com ara disseny de moda, i confecció de peces exteriors. Gràcies a la seva experiència amb nens, disseny per ordenador, confecció i atenció al client, li permet ser una gran professional que s’adapta a les necessitats de les diferents fases d’aprenentatge.
La seva tasca és de professora de costura per a nens, a part de realitzar tasques d’arranjaments i roba a mida.

No ho dubtis, vine a conèixer-nos i treu tot el suc a la teva creativitat!
T’esperem amb els braços oberts!