Estades per a infants i joves

Cursos per a infants i joves

Estades per a nens

Durant les vacances de l’escola, ja siguin d’estiu, Nadal o Setmana Santa, us oferim estades a Lleida on realitzaran activitats diferents i creatives! Es divertiran, aprendran a cosir i a fer manualitats, fent treballs útils i divertits! Treballarem amb activitats diferents cada setmana, on els infants aprendran a cosir a mà i a màquina, tot adaptant la dificultat a les particularitats i habilitat de cada alumne. Sense dubte una activitat diferent i perfecta per a infants creatius!

Edats: de 7 a 12 anys.

Estades per a joves

Tens entre 12 i 18 anys? Aprofita les teves vacances d’estiu, Nadal o Setmana Santa per descobrir l’apassionant món del disseny i la confecció envoltat de creativitat. Estades a Lleida on aprendràs a fer la teva roba i passa-t’ho genial amb gent de la teva edat. Aprendràs a tallar, a cosir a mà i a màquina, treballant amb dissenys actuals i personalitzats.

Edats: de 12 a 18 anys.

Vull més informació sobre les estades de Liro Liro

L’enviament d’aquest formulari comporta l’acceptació de la política de privacitat.

A Liro Liro faràs unes estades d’allò més divertides sempre amb gent de la teva edat i, el més important, aprendràs un munt de coneixements útils que no s’ensenyen a l’escola!