Comprar a liro liro té regals!!!

Sí, has llegit bé, comprar té regals!!

Ja estem a la recta final del mes de desembre, un mes preciós i molt especial, que he de dir jo, si és el mes en què vaig néixer. Lleida s’omple de carrers plens de gent i llums i amb la màgia de la boira que de vegades ens pren la vista del nostre espectacular castell, omplim les bosses de regals especials per a la gent que estimem i les nostres cases s’omplen de familiars i amics per compartir somriures.

Un mes on nosaltres també us volem agrair la vostra confiança, per tots els mesos que hem compartit idees de costura, bones estones i com no molts riures.

Així que deixem un meravellós 2016 per donar la benvinguda el 2017, i per això des de liro liro us volem ajudar.

LA TEVA COMPRA DES DE EL 12 DE DESEMBRE FINS AL 31 DE DESEMBRE VE ACOMPANYADA D’UN REGAL!!

I perquè no tinguis dubtes t’ho expliquem millor:

*Compra en aquestes dades els teus regals i obtindràs un val descompte per la teva propera compra. Vals regals de 10 €, 15 € i 20 €.

*Promoció vàlida durant el període del 12 de desembre del 2016 fins al 31 de desembre 2016. (Totes les compres exceptuant els encàrrecs realitzats abans del 12 de desembre, arranjaments i la mensualitat dels tallers). Rebran un val de descompte.

*Aquest descompte serà vàlid a partir de l’endemà de la compra realitzada fins al 28-02-2017.

*Màxim un val per client. (Podràs utilitzar només un val de tots els que rebis).

*Per bescanviar els vals, es procedirà de la següent manera: Val de 10 € vàlid per bescanviar en compres d’un màxim de 30 €. Val de 15 € vàlid per bescanviar en compres d’un màxim de 60 €. Val de 20 € vàlid per bescanviar en compres d’un màxim de 90 €